Atelier “A fi bine” din școala lui Lise Burbeau


Atelierele “A fi bine“ in Romania

Atelierul “A fi bine” este fundatia Scolii “Asculta-ti Corpul” , a carei baze au fost puse de Lise Bourbeau si are doua componente: “A FI BINE cu tine insuti“ si “A FI BINE in relatia cu ceilalti“. Acest atelier de doua zile este de asemenea, si primul modul al programului de formare profesionala a scolii.

Aceste ateliere sunt pentru cei care:
• cauta raspunsuri la intrebari cu privire la modul lor de a fi, de a face sau de a avea, care vor sa descopere idei si perspective noi despre ei insisi si relatiile lor, si instrumente de crestere a gradului de constientizare
• traverseaza o perioada mai dificila in viata lor
• simt ca au tot ce isi doresc, si totusi ceva lipseste

Ce veti invata:
• Cand avem o problema, o dilema, o teama, o boala, un dubiu sau orice alta neplacere este foarte important ca mai intai sa ne indreptam atentia catre interior, pentru a verifica ce simtim, iar apoi sa alegem in mod constient sa facem schimbari, adoptand comportamente diferite.
• Sa nu respingem sau sa ignoram ceea ce ne deranjeaza. Aceste situatii ne pot releva aspecte cheie, care ne ajuta sa ne cunoastem mai bine si astfel sa ne imbunatatim viata si relatiile personale si sociale.
• Sa intelegem ca toate conflictele pe care le avem cu ceilalti folosesc de fapt pentru a ne atrage atentia asupra conflictelor noastre interioare.
• Cand nu suntem satisfacuti de ceea ce ni se intampla, cand nu obtinem rezultatele dorite, e nevoie sa ne schimbam vechile comportamente, credinte si atitudini, incercand noi instrumente.
• Evolutia este posibila doar prin autocunoastere si prin constientizare, care vine din experienta.

Ce se intampla in cadrul atelierelor:
Accentul este pus pe constientizarea acelor comportamente, situatii sau relatii de care nu suntem multumiti, stabilirea de actiuni concrete in directia transformarii acestora, cu ajutorul unor instrumente simple si clare

Ce veti lua cu voi:
• Un ghid de exercitii practice pe care le puteti utiliza in situatiile din viata de zi cu zi, tehnici care sa va ajute sa avanseze in autocunoastere, instrumente cu care puteti identifica si clarifica o problema pentru a-i gasi cauza profunda, iar mai apoi sa gasiti propria solutie.
• Notiuni noi, care ajuta la redefinirea perceptiei asupra vietii
• O perspectiva diferita asupra evenimentelor sau situatiilor din viata

Daca vom continua sa folosim doar ceea ce am invatat in trecut ca sa ne gestionam momentul prezent si nu experimentam nimic nou, sa nu fim surprinsi daca putine lucruri se vor schimba in bine in viata noastra

Despre metoda “Asculta-ti Corpul”
Este o metoda de dezvoltare personala prietenoasa care merge pe ideea de transformare prin acceptare si prin constientizare. Fondatoarea scolii , Lise Bourbeau, o numeste “ scoala de viata” . Metoda porneste de la semnalele pe care ni le transmite corpul pentru a ne ajuta sa descoperim ceea ce seintampla in interiorul nostru,la nivel emotional si mental. Foloseste un limbaj simplu si usor accesibil, si cuprinde multe exercitii practice, cu efecte imediate si de impact.

IMPORTANT:
Participarea la un atelier va permite reluarea sa ori de cate ori doriti, fara a mai fi nevoie sa platiti inca o data taxa de participare.
Pret: 1090 lei (include coffee break si masa de pranz). Plata este posibila si in trei rate.
Inscrierile la atelierul din Cluj se face completând formularul de mai jos:

Atelierele se desfasoara pe durata a 2 ( doua zile) , incepand cu ora 9,30 pana la ora 18,00.
In programul atelierelor sunt prevazute cate 4 sesiuni de lucru, 2 pauze de cafea si pauza de pranz.
Datele atelierelor”
27-28 octombrie 2018- Cluj-Napoca
24-25 noiembrie 2018- Bucuresti

Pentru înscriere, completează aici:
Sunt de acord cu preluarea datelor personale
Continuă înregistrarea pe pagina următoare