Conferința “Părinți conștienți – copii fericiți”


parent-child-bondPărinți conștienți – copii fericiți

În cadrul acestei conferințe vom parcurge împreună câteva principii de bază, esențiale, pentru a putea crește copii echilibrați, armonioși.

Vom intra puțin în conceptul de educație holistică, care ne permite o abordare a întregului ca fiind mai mult decât suma părților sale. Vom vedea care sunt nivelele la care se poate lucra cu un copil și care sunt planurile de care e bine să ținem cont.

Voi prezenta pe scurt Teoria inteligențelor multiple, pentru a vă putea da seama care este inteligența specifică a fiecărui copil și cum puteți să vă ajutați copiii să-și dezvolte în mod armonios toate tipurile de inteligență.

Voi introduce și conceptul de Inteligență emoțională, împreună cu câteva modalități prin care puteți ajuta copiii să-și dezvolte acest tip esențial de inteligență.

Voi prezenta principalele greșeli pe care le fac părinții în educația copiilor (cu cele mai bune intenții :)) și cum pot fi acestea evitate.

Voi prezenta viziunea mea asupra educației, asupra școlii ideale și câteva idei din conceptele Pedagogia 3000 și Școala celor 7 petale, ale lui Noemi Paymal.

Despre mine:

ada targ portretSunt Ada Bianca Anastasiu, psiholog și formator, mamă a doi băieți: Alex (19 ani) și Matei (8 ani). Am învățat multe lucruri legate de educație în facultate, la cursurile pe care le-am facut, citind cărți referitoare la educația holistică și, cel mai mult, din relația cu copiii mei. Sunt unul dintre membrii fondatori ai Proiectului Curcubeu, proiect care își propune să creeze o nouă educație, mai potrivită cu cerințele societății actuale și a copiilor care se nasc acum.

Am urmat și numeroase cursuri din zona de dezvoltare personală și spiritualitate, începând cu cursurile Metodei Silva (din anul 2000), trecând prin Ayurveda, Reiki, Vindecare reconectivă, Tehnici șamanice, Constelații familiale și Meditații active. Am participat la seminarii ținute de maeștri internaționali, cum ar fi Gregg Braden, Eric Pearl, Jasmuheen, Neale Donald Wash și La Settima Soglia. Toate acestea m-au ajutat să dezvolt o viziune holistică asupra vieții și educației și să caut modalități de a împărtăși și altora din cunoașterea la care am avut acces. Sunt fondatoarea acestui site și a conceptului Info Spiritual, intenția mea fiind de a ajuta cât mai multi oameni să se regăsească pe sine și să ajungă la pace interioară, prosperitate pe toate planurile și relații armonioase cu cei din jur.

Locație conferință: sediul BBS Consulting, Calea Moților 102

Program: miercuri, 16 martie, orele 18-20

Contribuție participanți: 15 lei

Înscrieri la telefon 0747-751035.

 

Comentarii