Curs de masaj Tantric

Masajul tantric generează un flux profund de energie, promovând conectarea pe mai multe nivele, între sexualitate, iubire și spiritualitate, precum și între cel ce oferă masajul și cel care îl primește.

Masajul tantric este un instrument pentru:

 • Aprofundarea iubirii față de alții și față de noi înșine;
 • Creșterea intimității;
 • Creșterea energiei;
 • Eliminarea blocajelor energetice si a armurilor;
 • Echilibrarea energiei în fiecare chakră;
 • Răspândirea energiei;
 • Preludiu și post-ludiu;
 • Vindecarea traumelor sexuale, a conditionarilor si prejudecatilor;
 • Creșterea nivelului spiritual;
 • Dezvoltarea conștientizării;
 • Deschiderea către încredere;
 • Atingerea stărilor de fericire și extaz;
 • A învăța să simți extazul fără eliberarea de energie (ejaculare, orgasm cu descărcare);
 • A te simți bine, fără a avea neapărată nevoie de actul sexual;
 • A trăi ca experiență orgasme ale întregului corp;
 • Relaxare, fiind în același timp pe deplin conștient;
 • Sporirea plăcerii
 • Și multe altele … cerul este limita 🙂

Cursul conține 12 workshop-uri și este compus din trei module, fiecare desfășurându-se pe parcursul unui week-end (de vineri până duminică). De obicei cursul se desfășoară la munte, la o cabană. Locația exactă se va anunța la fiecare modul.

Prețul unui modul este de 950 de lei, respectiv 1700 de lei pentru cupluri, la care se vor adăuga costurile cu cazarea, transportul și masa, în jurul sumei de 150 de lei.

Plata cursului se va face în contul RO88 BTRL RONC RT02 7242 4901 , deschis la Banca Transilvania, titular cont Info Spiritual srl-d.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0747-751035. Confirmarea înscrierii se face prin depunerea unui avans de 150 de lei în contul de mai sus.

În perioada 3 – 5 noiembrie 2017 va avea loc la Cluj Modulul 2, care va conține workshop-urile 5 – 8. Cursul va avea loc la o cabană, în apropiere de Cluj și va începe vineri în jurul prânzului.

REDUCERI:

 • cei care se înscriu și plătesc avansul până în data de 25 octombrie plătesc doar 650 lei, respectiv 1100 lei pentru cupluri;
 • cei care au mai participat la cel puțin un modul de Tantra sau Masaj Tantric organizat de noi și se înscriu înaintea aceleiași date plătesc 550 de lei, respectiv 950 lei pentru cupluri.

La aceste costuri se adaugă cele cu cazarea, masa și transportul, care se vor comunica în timp util.

Cursul de masaj tantric al Școlii Mișcării Tantrice are 12 workshop-uri:
1 Misterul magiei Tantrice. Introducere în cursul de masaj tantric
2 Masajul Kashmiric Tandava Dance
3 Masajul tantric într-o relație
4 Respiratia în poziția Shiva Shakti
5 Masajul de eliminare a armurilor și Masajul de deblocare
6 Introducere în masajul Neo tantric
7 Neo tantric masaj – Onorarea Yoni-ului
8 Neo tantric masaj – Onorarea Lingam-ului
9-11 Masajul Fusion al Mișcării Tantrice
12 Orgasm al întregului corp prin Masaj energetic

Ritual de închidere

… Dar să realizați că – Tantra este ca o poveste fără sfârșit!

Puteți citi mai jos o descriere mai detaliată a acestor ateliere.

Acest curs este conceput fie pentru cupluri, fie pentru persoane singure (care sunt dispuse să lucreze împreună), fie că sunt începători sau avansați. Nu ai nevoie de nicio experiență anterioară în masaj sau Tantra pentru a participa la acest curs.

Dacă, din diverse motive, nu vei putea să participi la un atelier de lucru și ne anunți dinainte, poți face acel atelier în cursul următor După finalizarea cursului vei fi onorat cu certificatul de absolvire al cursului de masaj Tantric, oferit de Școala Mișcării Tantrice.

Ne așteptăm și învățăm toți participanții să respecte limitele celorlalți participanți, dar, în același timp, dorim să realizezi că progresul se întâmplă doar în afara zonei de confort. La fel cum suntem flexibili și deschiși la schimbarea spontană, în același fel salutăm orice disponibilitate și deschiderea de a face un pas în necunoscut.

Adu-ți costumul de baie, un cearşaf sau un prosop mare si ulei de masaj organic – de exemplu de cocos, migdale, măsline, susan, sau altele.

Cel mai important lucru este conexiunea. A te aduce pe tine și pe partenerul tău la starea de fuziune energetică. Dacă ești în măsură să realizezi asta, totul va curge așa cum trebuie …

Pot apărea vindecări profunde. Vindecarea trecutului tău, a prezentului, a viitorul tău, vindecarea corpului, a inimii și a spiritul tău, vindecarea feminității și masculinității tale, precum și vindecarea altor aspecte ale vietii tale.

Poate apărea, de asemenea, și plăcerea sexuală profundă. În Tantra întâmpinăm cu bucurie energia sexuală. Dar, o transformăm într-o putere sacră și creatoare, păstrând-o în interior, în loc de a o elibera și a o pierde. Aducem acea energie, numită extaz, la nivelurile superioare ale ființei noastre, cum ar fi:
– la inimă, pentru a deveni mai iubitor
– la nivelul gâtului, pentru a-ți îmbunătăți comunicarea
– la nivelul capului, pentru a deveni mai creativ sau mai spiritual

Totul depinde de noi și de fluxul de energie. Datorită acestuia, este posibil să trăiești extazul nu numai în organele genitale, dar și în toate celelalte părți ale corpului. Viața ta s-ar putea să nu mai fie niciodată la fel 🙂

 

Workshop-ul 1: “Magia masajului Tantric” Introducere în masajul tantric

Acest workshop este conceput în așa fel încât să poți afla și simți ce este atingerea sacră, astfel încât să poți permite energiei vindecătoare a iubirii să intre în corpul și în viața ta. A stăpâni arta de a oferi și a primi masaj tantric ne deschide pe mai multe nivele:
– ne ajută să ne recuperăm energia
– Ne învață atingerea sacră
– Crește gradul de conștientizare a corpului
– Este o introducere în sexul tantric
– Dezvoltă potențialul nostru pentru iubire.

Nu este posibil să menționăm toate beneficiile masajului tantric, dar, mai întâi de toate, este o experiență de profundă bucurie interioară, fericire, curățare, pace și extaz. Este experiența de a fi întreg. Ne vom concentra în principal pe senzațiile din corp și nu doar pe tehnici. În primul rând, dorim să ne asigurăm că participanții vor avea experiențe tactile, că se vor deschide pentru a primi și a oferi, la nivelul corpului, că se deschid pentru a simți plăcerea de a oferi și de a primi un masaj. Vrem să intrăm adânc în nivelurile de a trăi placerea, fericirea și curgerea energiei iubirii. Vrem să eliberăm toate tensiunile din corpurile noastre, să le lăsăm să plece, pentru a face mai mult spațiu în corp, pentru ca în locul blocajelor să circule energa vitală.

Workshop-ul 2: Masajul Kashmiric Tandava Dance
La fel ca la toate invitațiile mele, mai ales prin aceasta s-ar putea să înveți ceva foarte util.Inspiră și expiră! Înăuntru și în afara. Devino conștient de respirație. Cum trece prin nările tale, cum îți umple plamânii, pieptul, abdomenul, și chiar cum ajunge la degetele de la picioare și în vârful capului tău. Observă cum, odată cu conștientizarea respirației devii foarte calm, dar, în același timp, mai plin de energie si mai viu.
Observă cum, prin observarea respirației, ai făcut legătura cu aici și acum. Fiind concentrat pe respiratia ta ai creat spațiul interior de conștientizare care lasă în urmă toate gândurile, toate grijile, temerile …
Acum devino conștient de mișcarea creată de respirația ta. Pieptul tău, abdomenul se extind. Observă acea mișcare pentru un timp, apoi începe să urmezi respirația cu corpul tău. Extinde această mișcare. Lasă coloana vertebrală să se îndoaie, urmând abdomenul. Permite zonei pelvisului să se miște. Apoi, încet, implică treptat și restul corpului: gâtul, umerii, genunchii, coatele …
Acum începi dansul respirației. Ar putea fi muzică în fundal, dar de data aceasta dansezi în ritmul respiratiei. Lasa-ti corpul să urmeaze respirația. Fă toate mișcările care îți vin, fără să te gândești. Inspiră. Expiră.

Apoi, după ce ne pergătim, vom trece la masajul Kashmiric dance, care va urma, de asemenea, ritmul respirației, cu mișcări profunde, plutitoare, intuitive. Mișcările lungi, pline de energie și fluente provenind din respirație ne vor aduce într-o stare foarte meditativă, dar și dinamică, dacă cel care oferă masajul se va topi în momentul prezent și în iubire.

Acesta te va face sa te simți în siguranță în cel mai profund mod. Te va aduce mai aproape de tine, într-o legătură profundă cu sinele tău interior.

Workshop-ul 3: Masajul Tantric în cadrul unei relații

Și eu am fost la fel, dar acum este greu pentru mine să-mi imaginez că aș putea trăi fără ca masajul să fie parte din viața mea sexuală și din actul de a face dragostea. Din păcate, viața celor mai multe cupluri nu include masajul în ea. Chiar și atunci când folosesc masajul, de obicei, este complet separat de actul de a face dragoste și nu există aproape deloc intimitate în el. Nu trebuie să fie așa. Masajul ar putea fi minunat pentru preludiu, post-ludiu, sau în timpul actului de a face dragoste. Chiar mai bine, ar putea fi a face dragoste. Masajul tantric te poate aduce la un extaz mult mai puternic decât actul sexual obișnuit de 5 minute, încheiat cu pierdere de energie si foarte adesea frustrant…
Multe cupluri spun ca sunt ok și că nu au nevoie de Tantra. În școala noastră de Tantra, nu vrem ca relația de cuplu să fie doar ok. Ne-ar plăcea ca voi să deveni amanții supremi, și pasiunea unuia pentru celălalt să crească în mod constant :).

La acest workshop vă voi prezenta, de asemenea, un limbaj nou, prin care ați putea comunica unul cu altul. Este vorba despre Tantra în 5 minute – metoda Dianei Diakova și a lui Martin Heese din TantraZone (Chai) Copenhaga. Acest limbaj al corpului vă poate ajuta să vă înțelegeți unul pe altul în mod profund, ceea ce v-ar ajuta să vă conectați mai bine și să rezolvați multe probleme în relația și în viața voastră, în general.

Workshop-ul 4: Respiratia în poziția Shiva Shakti

In acest workshop vom împărtăși cu voi esența magică a Tantrei. Vom demonstra diferite modalități de a respira împreună, incluzând modul în care respirăm în Tantra Kriya Yoga, în masajul Kashmiric și în ritualul Maithuna.

Vom face aceste tehnici de respirație în poziția cea mai tantrică: Shiva Shakti, (numită, de asemenea, Lotusul deschis sau Yab Yum), în care corpurile partenerilor sunt complet conectate la toate nivelurile (chakre).

Această conexiune strânsă armonizează energiile noastre și va deveni chiar mai minunată, prin a respira împreună. Procedând astfel, vom trezi în noi energia elementelor diferite și a diferitelor chakre: pământ, apă, foc, aer, eter … și din nou pământ, apă …

În loc de a pierde energia sexuală prin chakra bază, o vom aduce și în alte părți din noi înșine: la inimă, devenind mai iubitori; la gât, pentru a deveni mai comunicativi, în timp ce a duce energia la nivelul capului ne va permite să devenim mai creativi și mai spirituali.

Prin acest exercițiu vom echilibra, de asemenea, energiile noastre masculină și feminină, nu numai în interiorul nostru, dar și în relația noastră. Vom crea o uniune deosebită între parteneri și, de asemenea, cu natura și cu întregul univers.

Vino alaturi de noi pentru a transforma aceste cuvinte în experiența reală! Aceasta este o înțelepciune pe care o poți folosi nu numai in masaj sau în actul de a face dragoste, dar și în toate aspectele vieții tale.

Workshop-ul 5: Workshop-ul de eliminare a armurilor

Ce vom experimenta în timpul acestui atelier este un masaj în care, prin presarea anumitor puncte de pe corp, partenerul te va aduce la limitele tale de durere și apoi va rămâne acolo. În acest fel eliminăm durerea emoțională, durerea noastră din planul energetic, dureri pe care le-am purtat cu noi câteodată pe tot parcursul vieții.

Datorită educației noastre, al societatății, a părinților, profesorilor, religiei, trecând prin viață am creat protecție – Armura – care trebuia să ne protejeze de lucrurile care ne-ar putea răni. Nu e nimic rău în a avea acea armură, dar, din păcate, o purtăm tot timpul.

De exemplu, unora dintre noi le este încă rușine să fie dezbrăcați în timpul actului sexual, sau să-și exprime pasiunea sau chiar vocea. Ne reținem comportamentele și emoțiile tocmai în domeniile vieții în care ar fi cel mai potrivit să le exprimăm.

Procesul de eliminare a armurilor ne poate reda libertatea de a folosi sau nu armura, să folosim protecția doar atunci când vrem asta. Ca în cazul tuturor vindecărilor tantrice, aceasta poate să ne vindece de durere emoțională, să ne elibereze de condiționări și de amintiri dureroase din trecut legate în principal la sexualitate, etc.

“M-am simțit după atât de ușor, ca și într-o experiență cu LSD sau Ayahuasca, doar că, de data aceasta, am avut totul sub control, deoarece am fost prezent în aici si acum ca niciodată înainte. Simțeam mult mai puternic toate simțurile mele, dar, de asemenea, și energiile din jurul meu, de care înainte nu eram nici măcar conștient că există. A fost dureros, la limitele mele, dar mi-a dat sentimentul de eliberare și extindere a conștiinței. Mă simt mult mai prezent în mine și mai liber acum. Extraordinar! Salin ¨

Workshop-urile 6, 7 și 8: Masajul Neo-Tantric

Masajul Neo Tantric a fost primul masaj introdus în Vest care respecta principiile tantrice inerente. Acesta a fost în anii 60, când Kenneth Ray Stubbs a început să adauge masajul părților intime ale corpului, în practica sa de masaj.

Alte persoane care m-au inspirat au fost Margo Anand și Marjanne Hurks.

Alte principii importante incluse în masajul Neo Tantric sunt:
– Lipsa scopului;
– Conștientizare; a fi aici și acum;
– Utilizarea energiei sexuale și deplasarea ei în sus, transformând-o în loc de a o elibera (și a o pierde, așa cum ar fi obiectivul în masajul erotic);
– Prezența iubirii.

Workshop-ul de masaj Neo-Tantric este împărțit în două părți, cea de a doua parte este diferită, în funcție de sex:

1. prima parte: Intro – masaj corporal complet, când pregătim energia pentru ceea ce va urma…
2. A doua parte: masajul Yoni-ului
masajul Lingam-ului

Masajele Yoni-ului și lingam-ului sunt utilizate în moduri diferite în tipuri diferite de masaj tantric.
Există mai multe motive importante pentru masarea organelor genitale.
Datorită acestui tip de masaj poți explora tipuri mult mai înalte de orgasm și extaz decât orgasmul tipic, diferența s-ar putea compara cu cea dintre grădiniță și universitate 🙂

Pe lângă a fi o mare sursă de plăcere, masajul yoni-ului poate fi o mare sursă de vindecare pentru femei. Există multe locuri unde sunt stocate amintiri din trecut, împreună cu durere emoțională, condiționări, prejudecăți, neliniști, frici, furie, etc. Cele mai multe dintre ele sunt puternic conectate cu sexualitatea noastră.

Masajul Lingam-ului, mai ales atunci când se face în mod Neo-Tantric, oferă bărbaților o mare oportunitate de a învăța, de a exersa și de a experimenta latura receptoare a ființei lor. Aceasta, împreună cu aducerea energiei și a extazului în sus, poate deschide inima – ceea ce este ceva foarte necesar în lumea de astăzi nu doar pentru bărbați, ci și pentru femei (precum și pentru a face dragose în mod frumos).

De obicei nu e cunoscut faptul că yoni-ul și Lingam-ul sunt zonele cele mai active din punct de vedere al reflexologiei din corpul uman. Prin stimularea diferitelor părți ale lor, aducem sănătate în toate părțile corpului.

De aceea, pentru mine, unul dintre cele mai importante aspecte ale masajului Neo Tantric este de a-l face din inimă.

Workshop-urile 9,10,11: Masajul Fusion al Miscarii Tantrice

Acest masaj este inventat de mine, ca urmare a experienței mele și a lucrurilor pe care le-am învățat la Rasayana Tantra Academy. Este un amestec de tehnici care am constatat că sunt mult mai puternice dacă le folosim împreună. Structura de bază este cea din Masajul Neo-Tantric, așa cum îl predau Margot Anand și Marjanne Hurks.

Are elemente din Kum Nye – Masajul Tantric Tibetan, pe care le-am învățat de la Tara Long. Conține tehnici de respirație și de lucru cu energiile din Tantra Kriya Yoga, pe care le-am învățat de la Anand Rudra.  Apoi, atunci când energia este complet trezită, folosesc atingerea energetică în stilul lui Andrew Barnes, lucru pe care l-am învățat de la Flaviu Pop. Nu pot să nu amintesc în final influența pe care a avut-o în crearea acestui masaj fosta mea parteneră, minunata maseuză și instructoare de tantra, Edyta Baghira Weber.

Aceste tehnici, folosite împreună, creează un dans al celor 5 elemente și al energiilor între corpurile celui care primește masajul și al celui care îl oferă, împreună creând un spațiu pentru vindecare, plăcere, beatitudine, deblocare, eliberare, orgasm al întregului corp sau orice altceva permitem să se întâmple.

Workshop-ul 12: Masajul energetic sau Full Body Orgasm

Acest masaj se bazează pe atingerea energetică, care nu necesită atingerea corpului fizic. Cu toate astea, poți aduce persoana la un profund orgasm al întregului corp sau, în funcție de ce dorește corpul, într-o experiență profundă de vindecare energetică. Această tehnică este extrem de utilă în situațiile în care oamenii au o problemă cu a fi atinși de alte persoane. Cred că nimic nu explică mai bine acest masaj decât a vedea o demonstrație făcută de Flaviu Pop, care e, în același timp, elev și profesor pentru mine J https://www.youtube.com/watch?

INFO SPIRITUAL
Ada Bianca Anastasiu, psiholog şi formator, traducător la evenimente spirituale internaţionale
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Fii la curent cu evenimentele din orașul tău!
Accept termenii și condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal.
newsletter
FELICITĂRI! Te-ai abonat cu succes!
Foloseşte butoanele de mai jos pentru a-ţi invita prietenii să se alăture comunității INFO SPIRITUAL!
newsletter
FELICITĂRI! Te-ai înscris cu succes!
Fii atent la adresa de email.
Vei primi detalii despre pasul următor! Și nu uita să recomanzi acest eveniment și prietenilor tăi!
Ce tip de bilet doreşti?
FORMULAR ÎNSCRIERE FESTIVAL:
Info Spiritual
Mulțumim! Mai ai un singur pas!
Fii atent la adresa de email. Verifică şi căsuţa de spam.
Vei primi detalii despre pasul următor!
Și nu uita să recomanzi acest eveniment și prietenilor tăi!

GARANȚIE 100%: Dacă participi la eveniment și ești nemulțumit de beneficiile primite, îți returnăm contravaloarea biletului 100%.
Nume şi Prenume
Adresa de Email
Număr de telefon
Cine ţi-a recomandat evenimentul?
FORMULAR ÎNSCRIERE:
Ce tip de bilet doreşti?
FORMULAR ÎNSCRIERE FESTIVAL:
FORMULAR ÎNSCRIERE TÂRG TERAPII
Info Spiritual
Bifează ZIUA în care doreşti să participi:
SÂMBĂTĂ 20 oct. - 30 lei
DUMINICĂ 21 oct. - 30 lei
AMBELE ZILE 20-21 oct. - 50 lei
Accept termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Vreau să primesc ultimele noutăți pe email.
FORMULAR ÎNSCRIERE TÂRG TERAPII
Info Spiritual
Bifează ZIUA în care doreşti să participi:
SÂMBĂTĂ 20 oct. - 30 lei
DUMINICĂ 21 oct. - 30 lei
AMBELE ZILE 20-21 oct. - 50 lei
Accept termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Felicitări! Adresa de email a fost confirmată.
Te așteptăm la eveniment, pe 20-21 octombrie, în Cluj-Napoca, la Biblioteca Județeană "Octavian Goga" (Calea Dorobanților 104), etajul 7, începând cu ora 9,30.
Dacă ai prieteni care au probleme de sănătate sau crezi că s-ar bucura să participe la acest eveniment, folosește butoanele de mai jos pentru Share.
O zi minunată, în armonie și deplină sănătate!
Echipa Info Spiritual
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Vreau să primesc ultimele noutăți pe email.
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Vreau să primesc pe email noutăți
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Vreau să primesc ultimele noutăți pe email.
Pentru înscriere, completează aici:
Sunt de acord cu preluarea datelor personale
Continuă înregistrarea pe pagina următoare
Pentru înscriere, completează aici:
Sunt de acord cu preluarea datelor personale
Continuă înregistrarea pe pagina următoare
Info Spiritual
ALEGE TIPUL DE BILET:
Bilet pentru o zi
Bilet pentru 2 zile
Bilet cu reducere specială
Accept termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Înregistrare Festival de Spiritualitate
Felicitări! Adresa de email a fost confirmată.
Te așteptăm la eveniment, pe 18 - 19 mai, în Cluj-Napoca, la Biblioteca Județeană "Octavian Goga" (Calea Dorobanților 104), începând cu ora 9,30. Participarea la târgul holistic din foier de la partier este gratuită.
Dacă ai prieteni interesați de spiritualitate sau care crezi că s-ar bucura să participe la acest eveniment, folosește butoanele de mai jos pentru Share.
Share on LinkedIn
Share on WhatsApp
FORMULAR ÎNSCRIERE FESTIVAL DE SPIRITUALITATE
Info Spiritual
ALEGE TIPUL DE BILET:
Bilet pentru o zi
Bilet pentru 2 zile
Bilet cu reducere specială
Accept termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Mulțumim! Mai ai un singur pas!
Fii atent la adresa de email. Verifică şi căsuţa de spam.
Vei primi detalii despre pasul următor!
Și nu uita să recomanzi acest eveniment și prietenilor tăi!

Share on LinkedIn
Share on WhatsApp