Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Oprirea gândurilor mecanice

noiembrie 12, 2018 @ 6:00 pm - 8:00 pm

35lei

Pe 12 octombrie te invităm la o nouă întâlnire cu autorul Cătălin Manea.

Identificarea cu gândurile este un proces de care, de cele mai multe ori, omul nici măcar nu este conștient. Pare ceva normal, ceva ce face parte din povestea zilnică. Însă, în acest proces mecanic de identificare cu gândurile, nu mai există niciun spațiu al observării. Pare că gândirea este obligatorie.

Însă… nu este. Bineînțeles, gândirea poate fi deosebit de constructivă în valurile practice ale acestui plan existențial. Aceasta este gândirea conștientă, care apare ca un răspuns obiectiv la o anumită situație. Dar, în mare parte, gândirea contemporană a prins un tren al mecanicii și al lipsei de conștiență. Drept urmare, gânditorul nici nu este conștient de identificarea cu gândurile. Într-adevăr, de cele mai multe ori, gânditorul nu este conștient că gândește.

Iar această lipsă de conștientă introduce inevitabil reacția egotică. De fapt, această identificare inconștiență cu gândurile produce o supunere față de ciclul repetitiv al gândirii. Gânditorulcare este și el un produs al gândurilor, pleacă în direcția sugerată de gândul cu care se identifică. Și, bineînțeles, apare lipsa de luciditate și de claritate.

Pentru detalii şi înscrieri, intră AICI.

Detalii

Data:
noiembrie 12, 2018
Timp:
6:00 pm - 8:00 pm
Preţ:
35lei
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, , , ,

Organizator

Info Spiritual
Telefon:
0747751035
Email:
office@info-spiritual.ro
Sit web:
www.info-spiritual.ro

Loc de întâlnire

BBS Consulting
Calea Moților 102
Cluj-Napoca, Cluj România
+ Harta Google