Loading Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Webinar live – Reintegrarea frecvențelor divine

martie 21 @ 9:00 pm - 10:00 pm

I. ÎN CE CONSTĂ ACEST WEBINAR?

Tema webinarului „Reintegrarea Frecvențelor Divine” reprezintă o introducere în sistemul Reintegrării Divine, iar tu vei învăța ce înseamna aceste frecvențe, atât teoretic, cât și practic, prin diferite tehnici care te vor face să te simți mai mult în echilibru cu tine însuți.

Mai exact, vei învăța despre:
– reintegrarea divină
– ce sunt frecvențele divine și cum te pot ajuta
– sistemul axiatonal și liniile axiatonale

După ce vei afla la punctul următor cine va susține acest webinar, aceste subiecte urmează să fie prezentate pe scurt aici, ca să ai idee despre ce se va discuta în webinarul care va dura aproximativ 40-50 de minute.

II. CINE VA SUSTINE ACEST WEBINAR?

Marian Georgescu – psiholog, consilier în dezvoltare personală și psihoterapeut integrativ în formare.

Metoda care va fi prezentată în cadrul acestui workshop este dezvoltată de Marian, în urma cursurilor pe care le-a făcut, a revelațiilor pe care le-a avut și a experienței sale de lucru cu numeroși clienți.

Această metodă reprezintă esența experientei lui și al studiului său, prin călăuzire si ghidare angelică din ultimii zece ani. În plus, a parcurs mai multe cursuri și a studiat individual ALINIAMENTUL AXIATONAL, programele RECONECTĂRII (modul I,II,III), vindecarea MARCONICS si RECALIBRAREA CUANTICA.
Toate au la baza sistemul axiatonal care este descris pentru prima data in 1973, in cartea „Cheile lui Enoh”, scrisă de J.J. Hurtak.

III. CE ESTE SISTEMUL AXIATONAL ȘI LINIILE AXIATONALE?

Sistemul Axiatonal reprezintă o grilă de linii, care conectează conștiințe din diverse planuri dimensionale, care la rândul lor sunt conectate cu galaxii, soarele central, conștiința Hristică si Sursa – Creator primordial.

Liniile axiatonale te conectează cu cea mai înalta conștiință a planetei, făcând legătura cu centrii energetici de putere de pe planetă și cu portaluri interdimensionale.

IV. CE SUNT FRECVENȚELE DIVINE?

Dupa 2012, planetele și toate galaxiile au intrat într-un ciclu de 26 ooo de ani în care revin mai aproape de sursa creatoare, ceea ce înseamnă că omul devine mai conștient de sine si de tot ceea ce se întâmplă în jurul său. Aceste lucruri apar scrise și în calendarul Mayas.

Aceste fenomene au consecințe pe plan climatic, al câmpurilor magnetice ale planetei, inclusiv în zona biocâmpului uman. Împământarea unor noi frecvențe, unei noi conștiințe de informație, lumină și sunet dau un impuls omului, pentru a trece în noua paradigmă a conectării lui cu esența divină.

Pentru a fi accesate aceste frecvențe divine este necesar să avem în noi o anumită structură energetică, sub forma unor diagrame de lumină, care trec prin anumite puncte ale corpului fizic și energetic, depășind partea fizică. Aceasta structură poartă numele de sistem axiatonal.

V. DE CE TE POT AJUTA FRECVENTELE DIVINE?

– Pentru că reprezintă un salt accelerat de conștiință, ca și cum ai EVOLUA 3-4 vieți din punct de vedere spiritual.

– Pentru că îți vei depăși limitele și vei reuși să îți indeplinești obiectivele mult mai ușor.

– Pentru că îți va oferi o permanentă energizare și o stare bună de spirit.

– Iti vor activa resursele interioare, ca să devii cea mai bună versiune a ta, fără a mai pierde timp pe alte drumuri, care nu îți valorifică potențialul la maxim.

– Îți vor armoniza planul abundenței și pe cel al relațiilor interumane și cu mediul înconjurător.

– Vei putea gândi și lua decizii mult mai liber și la un nou nivel de conștiință.

– Se pot vindeca sau ameliora unele boli, proces care începe din timpul sesiunii de vindecare divină, care se continua și după finalul sesiunii

– Vei fi conectat la un nivel profund cu cine ești în esență.

– Vei dobândi putere de materializare și manifestare foarte rapidă, astfel, îți vei putea trăi propria viață în loc ca aceasta să te trăiasca pe tine!

– Vei incepe să conștientizezi anumite traume din trecut, ca apoi să începi să le vindeci

*Ți se vor clarifica anumite lucruri, idei despre cine ești și ce vrei sa faci cu adevărat în viață.

*Vei căpăta o stare bună de spirit de liniște și calm interior.
*Ți se îmbunătățesc relațiile interumane.

*Ți se reglează somnul.

*Vei căpăta o stare de liniște și detașare față de problebele cotidiene.
*Vindeca oboseala și stresul cotidian.

*Vei beneficia de o scurtă ședință în direct.

Vindecarea divină nu necesită un protocol sau anumiți pași. Este necesar să intrăm în această conștiință lasând partea egotică, rațional-mentală în repaos,  intrând în acea stare de inocență existentă în noi.
Ne lăsăm ghidați de aceasta conștiință, iar ce va fi necesar să se întâmple chiar se va întâmpla, dincolo de înțelegerea noastră.

VI. LA CE SE REFERĂ REINTEGRAREA DIVINĂ?

Prin reintegrarea divină, liniile axiatonale se trasează pe corpul fizic si energetic, reconectându-ne la toate planurile dimensionale din care facem parte. Se poate spune că așa se conecteaza Divinitatea din noi la un alt nivel cu măreția Divină, aceasta fiind reprezentată de Creatorul Primordial.
Liniile axiatonale interferează și potențează celelalte câmpuri și corpuri energetice, inclusiv centrii energetici. Ele curăță, transmută, sublimează anumite perograme mental-emoționale transgeneraționale, ridică zone din corpul energetic și fizic la un alt nivel de conștiință, armonizând acele părți din noi.

Reintegrarea Divină creează sentimente de bucurie, aduce abundență, favorizează dispariția condiționării temporale și absența efortului pentru îndeplinirea unor obiective.

Reintegrarea Divina nu vine să ne crească inteligența emoțională sau să ne facă mai inteligenți, însă transmută, dizolvă, sublimează blocajele karmice, transgeneraționale și sistemul de credințe, astfel oferindu-ne posibilitatea să activăm resursele noastre interioare și potențialul nostru cel mai înalt.

Odată ce ne activăm abilitățile nostre ascunse, ajungem să indentificăm vocația noastră, pe care ne-am ales-o atunci când am luat decizia să experimentăm viața pe Pământ.

VII. CE PIERZI DACĂ NU PARTICIPI LA WEBINARUL
“REINTEGRAREA FRECVENȚELOR DIVINE”?

1. În primul rând vei putea rata informații esențiale pentru tine;

2. Nu vei beneficia de conștiința frecvențelor divine și avantajele ei;

3. Vei pierde o stare de bună dispoziție și o încărcare a „bateriilor”;

4. Vei rata o posibilă înțelegere și rezolvare a dificultăților cu care te confrunți;

5. Vei pierde posibilitatea să te cunoști mai bine prin conștientizări.

Acest workshop va dura 40-45 de minute.
Relații la telefon: 0744620873

Detalii

Data:
martie 21
Timp:
9:00 pm - 10:00 pm
Eveniment Categories:
,

Organizator

Info Spiritual
Telefon:
0747751035
Email:
office@info-spiritual.ro
Sit web:
www.info-spiritual.ro