​​​​​​​​​​Bine aţi venit la

FESTIVALUL DE SPIRITUALITATE

EVOL​UŢIE CONŞTIENTĂ

2018

Ediţia a 5-a / 19 - 20 mai
Cluj Napoca - Romania
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Tema ediției: TREZIREA SPIRITUALĂ

​Găsești flyere cu prețul EARLY BIRD ​doar la
Samsara Food House, Casa Bio, BBS Consulting și librăria Bookstory

Te invităm la cel mai complex festival de spiritualitate din Transilvania!

Conferințe, discuții interactive, workshopuri, meditații, târg de produse și concerte care îți hrănesc sufletul 

Bonus: RITUAL SHAMANIC în pădure

Eveniment special: STAND UP COMEDY spiritual :)


În ultimii 4 ani, am creat pentru tine experiențe deosebite, alături de invitații noștri.


   Am explorat împreună informații din domeniul spiritualității, am căutat răspunsuri la întrebările care te preocupă, ți-am oferit unelte pentru schimbare și am trăit stări de expansiune, beatitudine și conexiune reală, de la suflet la suflet.
 
Și în acest an te invităm într-un spațiu de bucurie, acceptare, cunoaștere și evoluție spirituală!

Vezi mai jos ce surprize am pregătit pentru tine!

Dă-ți voie să trăiești o experiență inedită!

   La finalul primei zile, în continuarea programului, te invităm alături de noi la un RITUAL SHAMANIC, cu tobe și mers pe jar. Ne vom aduna în jurul focului, în pădure, iar Northern Deer Alexander ne va ghida prin lumea spiritelor. Aceste ritualuri sunt deosebit de puternice și profunde, punându-ne în contact cu alte realități. Putem folosi acea enegie și informațiile primite pentru a ne duce viața la un alt nivel.

Bucură-te de un moment special!

   La finalul programului zilei de dumincă te vei putea distra copios într-un moment de STAND UP COMEDY spiritual cu Raluca Mureșan. Raluca e psiholog și a inventat o nouă modalitate de a face comedie, și anume STAND UP COMEDY SERIOS :). Cu mult umor și în special auto-ironie, Raluca transmite adevăruri profunde despre noi, despre relațiile noastre, despre emoțiile și sentimentele noastre, ajutându-ne să ajungem râzând la înțelegerea lor și mai ales a noastră.

Lansare de carte

   Înainte de pauza de prânz, sâmbătă, Elena Jucan va lansa noua ei carte "Sufletul omului - puntea de legătură dintre lumea vi​zibilă și lumile invizibile​". Elena are 85 de ani, a lucrat ca ​logoped, este artist plastic și a scris peste 40 de cărți, începând din 1995, toate primite în urma comunicării cu entități din planul astral. Sunt cărți profunde, pline de învățături utile și încărcate cu energia IUBIRII universale. 

​Concert Free 2 Flow

   ​Sâmbătă de la ora 19 te vei putea ​delecta cu acordurile relaxante și armonioase ale instrumentelor Kora, Handpan și Fujara, în interpretarea duo-ului Free-2-Flow. Muzica lor este creată din suflet, pentru suflet... Te mângâie, te răsfață și te vindecă în același timp. Poți asculta un fragment dintr-un concert anterior AICI

INVITAŢI:

Northern Deer Alexander

   Shaman și învățător spiritual, fondator al comunității WOW (World of Wisdom and Spiritual Adventure), de peste 15 ani umblă prin lume, împărtășind oamenilor cunoașterea spirituală dobândită, din tradițiile shamanismului siberian, combinat cu învățături din Tantra, Tao, Yoga, Arte marțiale ezoterice, teatru spiritual, Tarot și altele.

   Învățăturile lui sunt clare, eficiente, adaptate la lumea modernă, ajutându-te să-ți recapeți armonia, pacea interioară, claritatea și încrederea în tine.

Northern Deer Alexander

Prem Adriano

   Muzician și sannyasin (căutător spiritual), Adriano a petrecut zece ani în comunitatea Osho International de la Poona, unde a învățat să conducă meditații active și satsanguri. 

   A trăit diferite experiențe spirituale, umblând prin lume în căutarea ADEVĂRULUI. Vine să ne împărtășească din pasiunea și experiența sa, atât ca facilitator de meditații cât și ca virtuoz al saxofonului.

Prem Adriano

Adina Amironesei

   Doctor în fizică și consilier de dezvoltare personală, Adina este fondatoarea blogului UNIVERSUL MEU, prin intermediul căruia ajută căutătorii spirituali să se regăsească, oferindu-le instrumente utile și eficiente.


   După căutări de zeci de ani, Adina a ajuns la un nivel ridicat de claritate, înțelegere a vieții și conștiență, fiind un catalizator al evoluției pentru toți cei din jurul ei.

Adina Amironesei

Raluca Mureşan

   Psiholog și Coach NLP, vocația ei este dragostea pentru oameni. Crede cu tărie în iubire, joc și umor, valori după care se ghidează atât în viața personală, cât și profesională.


   E fascinată de mintea umană cu toate mecanismele ei, dar în același timp dorește să vadă, să simtă omul din spatele măștilor și a programelor.

Raluca Mureşan

Prof. Petru Visarion Ștețiu

  Doctor în fizică, cadru didactic universitar pensionar, fost șef al Catedrei de Optică și Spectroscopie al Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.


   Este terapeut Prananadi,  metodă similară, dar cu mii de ani mai veche decat Reiki, și din anul 2008 promovează în România realizările și cercetările Institutului Monroe (The Monroe Institute®, pe scurt TMI) din Virginia, U.S.A. înființat de Robert Allan Monroe.

Prof. Petru Visarion Ștețiu

Raluca Rusu

   NLP-Coach (Institutul Kutschera din Austria), trainer acreditat ANC, mediator (Institutul Transilvam de Mediere), practician certificat în tehnica tibetană de
vindecare Prananadi, Theta Healing, masaj tantric.

  A fost iniţiată în Terapia cu îngeri, Şamanism, Constelaţia familiei, Tarot, EFT, Terapia IMAGO. Susţine seminarii, workshop-uri şi cursuri pe diferite teme de evoluţie şi transformare personală. 

   E co-fondatoarea blogului Jurnal de cuplu (împreună cu Daniel Rusu) şi a scris cartea "Ghidul Relaţiei de cuplu".

Raluca Rusu

Daniel Rusu

   Cadru didactic la Universitatea Tehnica din Cluj-Napoca, consilier de dezvoltare personală, Daniel a participat la multe cursuri şi evenimente de dezvoltare
personală, cum ar fi Tantra, tehnici de cultivare a energiei masculine, terapia Imago pentru cupluri.


   A fost invitat ca speaker la evenimente precum Sărbatoreşte-ţi viaţa, Yes Week, Târgul Terapiilor Complementare, Serile Pozitive din cadrul Asociaţiei
Schimbare Pozitivă. Organizează Seri de Dezvoltare Personală pentru studenţi şi a creat împreună cu soţia sa, Raluca, site-ul Jurnal de cuplu, un site destinat vindecării şi evoluţiei în cadrul relaţiei de cuplu.

Daniel Rusu

Bianca Gai

   Activează în domeniul dezvoltării holistice a copiilor şi adulţilor. Este autoare al ghidului practic ”Cum creştem copii fericiți?” şi al cărţii ”Iubirea, esenţa vieții?” Este trainer Foundation4LIFE, trainer de dezvoltare intuitivă, formator certificat de Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice. Foloseşte tehnici şi metode care aduc rezultate concrete, pentru că viaţa este un proces, o sumă de rezultate.

   Este un trainer educaţional holistic pentru adulţi şi copii.

Camelia Misirianțu

   Absolventa de Farmacie, doctorand al USAMV Cluj, Camelia e pasionată de spiritualitate. A studiat și practică Cheile Genelor, Human Design, Aroma terapie, WuJi Gong, Alchimie Tao-istă, Arhetipuri și Tehnica Al Ferasa.


   Ofera coaching și ține cursuri în aceste sisteme și nu numai.

Camelia Misirianțu

Flavius Țurcanu

De profesie e inginer, coach şi experimentator.

”Insă eu sunt: om, suflet, spirit care experimentează aceasta realitate de pe planeta albastra.”

Flavius Țurcanu

Ștefan Elekes

   De profesie informatician, e pasionat de evoluția spirituala. A lucrat direct cu maeștri ca Mooji, Eckhart Tolle, Jasmuheen, ​a studiat numeroase sisteme spirituale și terapii alternative, a trăit experiențe spirituale deosebite în Peru și India (unde petrece 4 luni pe an). ​A participat ​la numeroase retreaturi de VIPASSANA și este unul dintre fondatorii comunității Mooji Sangha România. 

Stefan Elekes

​Cristian Cârcu

​Studiază alchimia practică și spirituală în cadrul A.M.O.R.C. (Anticul și Mistic Ordin al Roza Crucii) și în propriul lui laborator. Merge, în lucrările sale aclchimice, pe căile deschise de Les Philosophes de la Nature.

​Edith Laszlo

   ​A studiat Turismul, a călătorit prin lume timp de 15 ani, a studiat diferite învățături și sisteme (Psihodramă, Constelații familiale, shamanism, Tantra, EFT, sistemele Access), practică, ca și terapeut, Access Bars, Access Consciousness și Access procese de corp. Întrebarea care îi ghidează viața este "Cum pot accesa mai mult din ființa mea?"

Iată activitățile cu care te vei delecta în cele două zile:

Program

Sunt 5 tipuri de activități diferite, care se desfășoară în paralel în cele două zile, în două săli. 

  • Ziua 1 sala Media
  • Ziua 1 sala mică
  • ziua 2 sala media
  • ziua 2 sala mica

Duminică
10,00 - 10,45         Conferință 7: Edith Laszlo - Access Consciousness
10,50 - 11,35         Conferință 8: Raluca și Daniel Rusu - Relația de cuplu - Cale spirituală
11,40 - 12,25         Conferință 9: Camelia Misirianțu - Trezirea sprituală prin intermediul arhetipurilor
12,30 - 14,00         D2: Nivele de conștiință - Camelia Misirianțu, Adina Amironesei, Petru Ștețiu

14,00 - 16,00         Pauză masă

16,00 - 16,45         Conferință 10: Bianca Gai - Imagine de ansamblu asupra renașterii Omului
16,50 - 17,35         Conferință 11: Ștefan Elekes - Nu amâna trezirea spirituală!
17,40 - 18,25         Conferință 12: Prem Adriano - Meditation - The way to emptiness
18,30 - 18,50         Recital: Prem Adriano la saxofon și Robert Bondor la tablă (tobă indiană)
19,00 - 20,00        Stand Up Comedy: Raluca Mureșan

Activitățile festivalului

Am creat pentru tine activități diferite, pentru a explora aspecte diferite ale spiritualității. 

Mai jos găsești descrierea lor și ce îți oferă fiecare dintre ele.

CONFERINȚE

   Această secțiune a fost creată pentru ca tu să obții INFORMAȚII despre subiectele care te interesează.

  Am invitat, pentru tine, lectori experimentați, autentici, care vor împărtăși din cunoașterea și experiențele lor.

   În program sunt 12 conferințe a câte 45-50 de minute fiecare.

DISCUȚII

   Această secțiune are rolul de a răspunde la ÎNTREBĂRILE tale în legătură cu temele stabilite.

   Doi sau trei specialiști în domeniul temei vor răspunde la întrebările moderatorului și ale publicului.

   În program sunt două discuții de câte o oră și jumătate.

WORKSHOPURI

   Această secțiune este pentru ca tu să FACI lucruri și să experimentezi. Sunt sesiuni practice, în care vei face exerciții, vei învăța anumite tehnici, vei dobândi INSTRUMENTE care te pot ajuta în practica ta spirituală.

   Sunt 6 workshopuri în cele două zile de program.

MEDITAȚII

   Această secțiune te ajută să TRĂIEȘTI EXPERIENȚE, să intri în contact cu adevărata ta ființă. Vei experimenta diferite tipuri de meditații, în cele 6 sesiuni din program.                      Persoane cu experiență te vor ghida către centrul ființei tale, către starea de ARMONIE și PACE interioară.

CONCERTE

   Această secțiune este pentru ca tu să te RELAXEZI și să TE BUCURI de vibrații înalte și sunete vindecătoare, să-ți încânți simțurile și să te delectezi, la finalul unor zile pline de informații utile și experiențe împlinitoare.  

TÂRG PRODUSE

   Această secțiune este pentru ca tu să ai parte de lucruri care te ajută pe drumul tău spiritual. Vei găsi aici PRODUSE hand-made, cărți, cosmetice naturale, produse alimentare, bijuterii, cristale, accesorii pentru sănătate, obiecte de decor și aromaterapie.  

Înregistrare şi PREȚ BILETE

​Poți veni la festival doar dacă te înscrii în prealabil folosind formularul de mai sus și plătești în bancă 

contravaloarea biletului ales. Sunt mai multe categorii de bilete. Alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine! 

Detalii pentru plata ​prin transfer bancar găsești imediat după înregistrare.

Profită de prețul EARLY B​IRD, dacă plătești contravaloarea biletului până pe 10 mai,

sau dacă ai găsit prin Cluj unul din cele 100 de flyere cu codul unic pentru reducere. 

​LEI

177

Bilet pentru o zi


Acest preț este valabil pentru cei care doresc să participe doar la o zi din programul festivalului, indiferent de data înscrierii.

Alege Biletul Dorit

​LEI

350

Bilet 2 zile


Acest preț este valabil pentru cei care se înscriu și plătesc biletul în întregime după

Early Bird -

data de 10 mai.

Alege Biletul Dorit

Cel mai bun preţ

​LEI

277

EARLY BIRD

Bilet 2 zile

Acest preț este valabil pentru cei care SE ÎNSCRIU și PLĂTESC contravaloarea biletului până la data de 10 mai.

Alege Biletul Dorit

​LEI

200

Reduceri


Acest preț este valabil pentru PENSIONARI, STUDENȚI și ȘOMERI, pentru tot festivalul, indiferent de data înscrierii.

Alege Biletul Dorit

GARANŢIE 100% BANII ÎNAPOI


Info Spiritual introduce garanţia banilor înapoi dacă eşti nemulţumit de timpul petrecut alături de noi şi de invitaţii noştri. Trimite un mesaj de la pagina de contact şi vei primi banii înapoi în maxim 24 ore.

Locaţie:

Biblioteca Județeană Octavian Goga

Toate activitățile se desfășoară la etajul 7, în Sala Media și sala de trecere.


Calea Dorobanților 104, 

Cluj-Napoca

0264-430 323

Întrebări?

Vino cu un prieten la festival:


INFO SPIRITUAL
Ada Bianca Anastasiu, psiholog şi formator, traducător la evenimente spirituale internaţionale
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Fii la curent cu evenimentele din orașul tău!
Accept termenii și condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal.
newsletter
FELICITĂRI! Te-ai abonat cu succes!
Foloseşte butoanele de mai jos pentru a-ţi invita prietenii să se alăture comunității INFO SPIRITUAL!
newsletter
FELICITĂRI! Te-ai înscris cu succes!
Fii atent la adresa de email.
Vei primi detalii despre pasul următor! Și nu uita să recomanzi acest eveniment și prietenilor tăi!
Ce tip de bilet doreşti?
FORMULAR ÎNSCRIERE FESTIVAL:
Info Spiritual
Mulțumim! Mai ai un singur pas!
Fii atent la adresa de email. Verifică şi căsuţa de spam.
Vei primi detalii despre pasul următor!
Și nu uita să recomanzi acest eveniment și prietenilor tăi!

GARANȚIE 100%: Dacă participi la eveniment și ești nemulțumit de beneficiile primite, îți returnăm contravaloarea biletului 100%.
Nume şi Prenume
Adresa de Email
Număr de telefon
Cine ţi-a recomandat evenimentul?
FORMULAR ÎNSCRIERE:
Ce tip de bilet doreşti?
FORMULAR ÎNSCRIERE FESTIVAL:
FORMULAR ÎNSCRIERE TÂRG TERAPII
Info Spiritual
Bifează ZIUA în care doreşti să participi:
SÂMBĂTĂ 20 oct. - 30 lei
DUMINICĂ 21 oct. - 30 lei
AMBELE ZILE 20-21 oct. - 50 lei
Accept termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Vreau să primesc ultimele noutăți pe email.
FORMULAR ÎNSCRIERE TÂRG TERAPII
Info Spiritual
Bifează ZIUA în care doreşti să participi:
SÂMBĂTĂ 20 oct. - 30 lei
DUMINICĂ 21 oct. - 30 lei
AMBELE ZILE 20-21 oct. - 50 lei
Accept termenii de prelucrare a datelor cu caracter personal.
Felicitări! Adresa de email a fost confirmată.
Te așteptăm la eveniment, pe 20-21 octombrie, în Cluj-Napoca, la Biblioteca Județeană "Octavian Goga" (Calea Dorobanților 104), etajul 7, începând cu ora 9,30.
Dacă ai prieteni care au probleme de sănătate sau crezi că s-ar bucura să participe la acest eveniment, folosește butoanele de mai jos pentru Share.
O zi minunată, în armonie și deplină sănătate!
Echipa Info Spiritual
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Vreau să primesc ultimele noutăți pe email.
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Vreau să primesc pe email noutăți
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Vreau să primesc ultimele noutăți pe email.
Pentru înscriere, completează aici:
Sunt de acord cu preluarea datelor personale
Continuă înregistrarea pe pagina următoare
Pentru înscriere, completează aici:
Sunt de acord cu preluarea datelor personale
Continuă înregistrarea pe pagina următoare