Lectori festival 2017


Northern Deer Alexander

Shaman, terapeut și învățător spiritual, predă shamanism, Tantra, yoga, arte marțiale ezoterice, teatru ezoteric și Tarot.

Adina Amironesei

Doctor în fizică, speaker și consilier de dezvoltare personală, ține workshopuri de dezvoltare personală și evoluție spirituală.

Joanne Richardson

Filosof și activist, are pregătire în psihologia Jung-iană, alchimie hermetică, hipnoterapie, Theta Healing, bodywork și shamanism Amazonian.

Raluca Rusu

Coach, trainer, speaker și consilier de dezvoltare prsonală, ține workshopuri de autovindecare și terapie de cuplu.

Daniel Rusu

Lector universitar și consilier de dezvoltare personală, lucrează cu cupluri și cu bărbați pentru dezvoltarea masculinității.

Emilia Luca

Terapeut, face coaching și terapie emoțională și pe relații, conduce meditații ghidate și sesiuni individuale de terapie holistică.

Raluca Mureșan

Om, psiholog, fondatoarea blogului Entuziasm.ro și co-fondator Fabrica de Luciditate; fondatoarea Stand-up comedy serios 🙂

Mihaela Rotar

Terapeut și trainer în Biocuantică, oferă sesiuni individuale de terapie și cursuri, ține conferințe în mai multe țări. S-a format și locuiește în Spania.

Camelia Misirianțu

Practicant și trainer de Cheile Genelor și Human Design, oferă coaching și ține cursuri în aceste sisteme și nu numai.

Bianca Gai

Trainer de dezvoltare intuitivă şi holistică, autor, Facilitator Meditația Heartfulness, Fondator atelierelor Foundation4LIFE și Laboratorul de Fericire.

Marian Georgescu

Terapeut, maseur, facilitator meditații, practician de Vindecare Reconectivă și Reconectare, creatorul metodei Reintegrarea divină.

Ada Anastasiu

Psiholog, formator și speaker, organizează evenimente de spiritualitate și ține cursuri de Tantra și dezvoltare.

Monica Bîrlea

Terapeut Original Feeling Touch (OFT), Access Bars, practicant și trainer de WuJi Gong, pasionată de alchimia internă și spiritualitate.

Monica Chirilă

Producător de cosmetice naturale, practicant şi consultant Feng Shui și Cele Patru Coloane ale Destinului (Ba Tze), oferă coaching celor interesați de aceste sisteme.

Mădălina Marta

Psiholog, specializat în psihodramă, lucrează cu umbra pentru că crede că adânc îngropate în noi sunt zăcăminte de aur, doar de noi depinzând să le scoatem la suprafață și să le valorificăm.