Reintegrarea divină – conferință cu Marian Georgescu

Te invităm la conferința cu tema “Reintegrarea Divina”, susținută în premieră la Cluj-Napoca de Marian Georgescu. Conferinta de marți, 16 mai, va fi o introducere în sistemul Reintegrării Divine, sistem dezvoltat de Marian în urma cursurilor pe care le-a făcut, a revelațiilor pe care le-a avut și a experienței sale de lucru cu numeroși clienți.

Marian e psiholog, consilier și terapeut. În relația cu persoanele consiliate, pune accentul pe procesele energetice și spirituale. A ales să fie un practician al domeniului, deși dă multă atenție și aspectelor teoretice. Această alegere a facut-o conștient de ceea ce putea realiza, încă din copilărie. Cu trei ani în urmă a parcurs Programele de formare ale Dr.Eric Pearl, atunci adaugând practicilor sale sistemul Reconectării și, studiindui-i originea, a gasit conexiuni cu Kabbalah și cu unele sisteme orientale.

Contemporan cu noi, (in anii 1972) J.J. Hurtak este primul autor care vorbește despre liniile axiatonale. Ulterior, Janet DiGiovanni si Dr. Eric Pearl și-au dezvoltat sistemele pe baza acestei cunoașteri. Studiind aceaste metode și aplicându-le, Marian a inceput să primească și alte diagrame de linii axiatonale. A considerat că i se acordă o binecuvântare specială și le-a notat cu atentie maxima. Apoi le-a experimentat mai întâi pe el, si ulterior le-a introdus în noul său sistem de activare, pe care l-a numit REINTEGRAREA DIVINĂ.

A aplicat acest sistem în cercul apropiaților săi, urmărind atent efectele. În acest timp, a început să primească noi informații, care i-au validat sistemul și efectele lui. Recent a canalizat spontan în prezența a două persoane apropiate informații despre tendința evenimentelor și evoluția energetică planetară în perioada urmatoare, ca urmare a integrării noilor frecvențe.

Reintegrarea Divină înlatură condiționările karmice și temporale, creeaza sentimente de bucurie și aduce abundența. Pentru îndeplinirea obiectivelor e nevoie doar să acționăm. Această metodă recuperează fragmentele de suflet pierdute și conectează sinele cu toate planurile dimensionale, inclusiv cu sursa și cu conștiința Hristică. Toată această lucrare este coordonată de înalta ființă de lumină Metatron.

Pentru a fi implementată unei persoane, metoda necesită două zile consecutive. Acest lucru corectează, restaurează și restarteaza întregul sistem de credințe și modele personale. Liniile axiatonale re-leagă Dumnezeul mic cu Dumnezeul Cel Mare, așezându-te pe calea ta esențială. Dă-ti voie să primești acest dar!

Pe parcursul conferintei veti trăi aceste Frecvențe Divine.
Vei primi și o activare de deschidere a inimii, care deschide accesul spre un nou corp de lumină, grație căruia putem accesa dimensiuni înalte.

Locație: sediul BBS Consulting, Calea Moților 102

Program: marți, 16 mai, orele 18-20

Participarea se face în baza unei donații minime recomandate de 33 de lei.

Pentru informații suplimentare, sună la tel. 0744620873

 

Înscrie-te completând formularul de mai jos!

Te așteptăm cu mare drag!

Comentarii

INFO SPIRITUAL
Ada Bianca Anastasiu, psiholog şi formator, traducător la evenimente spirituale internaţionale
CONTACT
Thank You. We will contact you as soon as possible.
curs EFT
FELICITĂRI! Te-ai înscris cu succes!
Foloseşte butoanele de mai jos pentru a-ţi invita prietenii la acest curs, ca să vă bucuraţi împreună de această experienţă!
Nume şi Prenume
Adresa de Email
Număr de telefon
Cine ţi-a recomandat evenimentul?
FORMULAR ÎNSCRIERE:
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Fii la curent cu evenimentele din orașul tău!
Informațiile tale sunt în siguranță la noi.
newsletter
FELICITĂRI! Te-ai abonat cu succes!
Foloseşte butoanele de mai jos pentru a-ţi invita prietenii să se alăture comunității INFO SPIRITUAL!
newsletter
FELICITĂRI! Te-ai înscris cu succes!
Fii atent la adresa de email.
Vei primi detalii despre pasul următor! Și nu uita să recomanzi acest eveniment și prietenilor tăi!
Ce tip de bilet doreşti?
FORMULAR ÎNSCRIERE FESTIVAL:
Info Spiritual
FELICITĂRI! Te-ai înscris cu succes!
Fii atent la adresa de email. Verifică şi căsuţa de spam.
Vei primi detalii despre pasul următor! Și nu uita să recomanzi acest eveniment și prietenilor tăi!
Contul pentru plăți este: RO88 BTRL RONC RT02 7242 4901, deschis la Banca Transilvania, titular cont SC Info Spiritual srl-d.

GARANȚIE 100%: Dacă participi la eveniment și ești nemulțumit de beneficiile primite, îți returnăm contravaloarea biletului 100%.
Nume şi Prenume
Adresa de Email
Număr de telefon
Cine ţi-a recomandat evenimentul?
FORMULAR ÎNSCRIERE:
Ce tip de bilet doreşti?
FORMULAR ÎNSCRIERE FESTIVAL: