Relația emoțională cu tine însuți – curs


12-13 martie, Cluj-Napoca

Cum să te accepţi, să te ierţi şi să te iubeşti, ca să atingi uşor echilibrul interior care îţi vindecă viaţa şi îţi modelează destinul.

„Cele mai puternice unelte de vindecare emoţională, care îţi dau instant împăcare sufletească, putere interioară şi care te transformă dintr-o victimă într-un om stăpân pe sine şi pe viaţa lui”

ciprian1Ciprian Scutariu – Trainer Program Limbajul Mintii http://www.limbajulmintii.ro

Cea mai mare parte din viaţa mea am trăit cu imaginea că nimic nu mă poate face să sufăr mai mult decât o pot face oamenii din jur meu.
Aşa că am dus cu ei o luptă lungă şi obositoare din care în final am ieşit învins.
Atunci m-am detaşat complet de lume ca să îmi vindec rănile şi să îmi găsesc liniştea interioară, spunându-mi astfel am pus capăt suferinţelor mele.
Însă suferinţele nu m-au părăsit nici în singurătate. Aşa mi-am dat seama că de fapt eu sunt cel care îmi produceam nefericire prin modul cum mă tratam pe mine însumi, cum mă învinovăţeam pentru eşecurile mele, cum vorbeam cu mine şi cum mă uram pentru neajunsurile mele.
Această lecţie cu gust amar, pe care nu am aflat-o dintr-o carte, ci am fost nevoit să o trăiesc şi să o învăţ pe pielea mea, m-a făcut să realizez că relaţia cu mine însumi este fundaţia a tot ceea ce vreau să fac în viaţa mea.

Scopul cursului este să te înveţe metode prin care să scapi de autoînvinovăţire, frustrare, frică, autocompătimire şi să atingi echilibrul mental şi psihic, ca să poţi să vindeci relaţia cu tine însuţi, să îmbunătăţeşti relaţia cu cei din jur şi să-ţi trăieşti viaţa aşa cum meriţi.
scutariu3

Te invităm în Cluj, la 2 zile de training intensiv pentru vindecare emoţională şi împăcare cu sine.

UNDE:  Locația se va comunica în timp util.

CÂND:  12- 13 martie 2016 – intre 10:00 – 18.00

Cursul se va desfăşura în 2 zile şi fiecare zi va fi despărțită în 2 părţi, cu o pauză de masă între ele.

Ce câştigi dacă vii la curs:

1. Afli cum poţi să te detaşezi de trecut şi cum să te ierţi pe tine însuţi;
2. Înveţi metode de acceptare de sine şi de împăcare cu prezentul;
3. Înţelegi cum să te iubeşti mai mult ca să-ţi deschizi uşor calea spre viaţa pe care o meriţi;
4. Pui capăt regretelor şi devii mai atent la nevoile tale;
5. Scapi pentru totdeauna de supărări, îngrijorări, traume şi înveţi cum să aduci bucurie în viaţa ta;
6. Înveţi cum să te concentrezi pe lumea ta interioară şi cum să schimbi la voinţă lucrurile din exteriorul tău şi să-ţi vindeci relaţiile cu cei din jur;
7. Afli metode prin care să scapi complet de stresul din exterior şi înveţi cum să îţi faci timp doar pentru tine ca să îl foloseşti pentru starea ta de bine;
8. Înveţi să practici tehnici de redescoperire de sine, de meditaţie şi reconectare cu Eu-ul tău;
9. Încetezi definitiv să te mai învinovăţeşti şi devii cel mai bun prieten al tău;
10. BONUS 1
– Acces gratuit la o întâlnire ulterioară de consiliere şi coaching în valoare de 100 de RON;
11. BONUS 2
– Acces la o comunitate deja formată şi la un grup de Facebook exclusivist unde se postează materiale suplimentare;
12. Devii propriul tău terapeut cu ajutorul unor metode foarte accesibile şi uşor aplicat.

După curs, toate exerciţiile şi tehnicile psihologice pe care le înveţi la curs le vei putea face şi singur, de fiecare dată când simţi că ceva te opreşte ca să obţii ce ţi-ai propus.

Garanţie de satisfacţie 200%
Dacă nu eşti muţumit de curs, vii la noi, ne spui, iar noi îţi plătim dublu banii înapoi fără să îţi cerem justificări. Îţi acordăm această garanţie dublă pentru că ne dorim alături de noi doar oameni mulţumiţi şi pentru că avem încredere totală în valoarea cursului nostru.

Preţul

Costul special al acestui curs este redus de la 416 la 320 Ron (reducere 30%) – pentru 2 zile de curs intensiv, adica 160 Ron pe zi.

!!! Aceasta este o oferta promoţională şi expiră la data de 7 martie, ora 23:59. Dacă te înscrii după data de 8 martie, pretul va creste la 416 Ron.

 

Cum te asiguri că prinzi şi tu un loc:

Completează formularul de inscriere de mai jos şi achită rapid taxa de înscriere de 100 RON, iar diferenţa o plăteşti când ne vedem în sala de curs:

FORMULAR INSCRIERE:

De ce este un preţ atât de mic?
Cursul este un proiect pilot şi din acest motiv preţul este unul preferenţial.

Întreaga echipă organizatoare ne dorim să aducem alături de noi cât mai mulţi oameni de calitate, dornici de evoluţie personală şi autocunoaştere. Aşa învăţăm unii de la alţii şi aşa ne sprijinim în procesul de învăţare unii pe alţii.

scutariu1Trainer: Ciprian Scutariu
*Autor, Coach & Trainer certificat

*Practician NLP la nivel Master

*Consilier de dezvoltare personală şi formator de programe educaţionale certificat A.N.C.

*Fondatorul unei comunităţi de viitori leaderi de acţiune, care se extinde exponenţial în toată ţara.

(detalii pe www.leader-in-actiune.ro )

*Fondatorul singurei platforme online din România de exerciţii psihologice şi antrenament mental pentru prosperitate, performanţă şi împlinire sufletească şi care are în prezent peste 5000 de cititori (detalii pe www.limbajulmintii.ro )

*AUTOR A PESTE 160 DE ARTICOLE DESPRE:

-autocunoaştere, autoleadership şi putere interioară

– stoparea autosabotării şi eliminarea blocajelor emoţionale
– tehnici de influentare şi persuasiune
– stoparea manipulării şi cum să te fereşti de spălarea creierului
– comunicare şi relaţionare eficientă
– exerciţii de automotivare şi de creştere a stimei de sine

Pentru orice întrebare sau nelămurire, trimite-ne un mesaj la adresa de email office@info-spiritual.ro sau la numarul de telefon 0747-751035.

ATENŢIE !!!

Nu este suficientă simpla confirmare a evenimentul pe Facebook sau email, pentru că vor fi luate în considerare doar rezervările făcute prin formularul de participare disponibil mai jos şi se va ţine cont de achitarea taxei de participare de 100 de RON.

Completează formularul de înscriere şi achită rapid taxa de înscriere de 100 RON, iar diferenţa o plăteşti când ne vedem în sala de curs. Banii se depun în contul RO88 BTRL RONC RT02 7242 4901, deschis la Banca Transilvania, titular de cont SC INFO SPIRITUAL SRL-D.

 

Comentarii