Sexualitatea bărbatului şi succesul în viaţă


Cluj-Napoca, 18 noiembrie 2018 – workshop cu Cristian Veet

Cum sa foloseşti transmutarea sexuală pentru a avea succes în viaţă, în relaţii şi în profesie.

CA BARBATI, IN ESENTA NOASTRA CAUTAM SUCCESUL. E IN GENA NOASTRA SA NE DOVEDIM ABILITATILE, CA AM AJUNS LA UN FINAL, CA AM REUSIT. Fie ca e vorba de succes profesional, realizari materiale, sau succes in familie si relatie.

Sunt 2 conditii majore pentru succes:  nivelul de Energie si Determinarea in actiune.

In acest atelier vom aborda tema energiei si cum putem face in primul rand sa nu o mai pierdem, sa o economisim. Si in al doilea rand, sa acumulam mai multa. Si de unde.

Eu de ce as veni la acest workshop?!

Vii ca sa…

  1. Sa intelegi unde si cum pierzi energie, sa iei masuri,
  2. Sa-ti antrenezi mintea sa fie prezenta si nu te mai pierzi in ganduri si analize inutile. Iti antrenezi sabia barbatului de success= prezenta.
  3. Iti antrenezi muschiul emotiilor, le intelegi utilitatea intr-o lume a barbatilor.
  4. Sa intelegi ce vrei si ce nevoi ai ca om, ca barbat. Exact ca un FAR de unde vezi cu claritate drumul spre succesul tau.
  5. Sa practice tehnici de transmutare a energiei sexuale. Te vor ajuta atat in pat dar si in viata de zi cu zi avand mai multa energie.

mai concret…

Se va lucra pe 5 niveluri  care de altfel sustin nivelul de energie:

  1. Stres si emotii. Cum sa ne traim emotiile fara sa le reprimam. Locul unde se opresc multi barbati.
  2. Ce nevoi am si cum mi le satisfac?! Si intelegerea ranilor, compulsiilor si dependentelor.
  3. Cum pierdem energia prin activitati inutile sau energofage?! Cum sa devenim Constienti de noi insine. Rutina vs Noutate. Cum sa fim proaspeti zi de zi?!
  4. Sportul si amplificarea energiei.
  5. Cresterea vitalitatii prin intelegerea impulsului si a energiei sexuale. De la Ejaculare si Orgasme multiple la barbati. Care sunt pasii?

Bonus: cate ceva despre stiinta somnului. Si de ce e important sa avem un somn de calitate?!

Foarte important sa intelegem celelalte 4 niveluri ce sustin nivelul de energie pe langa lucru cu energia sexuala si efectiv invatarea procesului de transmutare.

De ce? Simplu, pentru ca insasi abilitatea de a „transmuta energia sexuala” e sustinuta de o sanatate buna, un somn bun, liniste emotionala si claritate mentala.

Efectiv in workshop vom avea o combinatie de tehnici+provocari pe fiecare din cele 5 niveluri de cultivare a energiei. Va fi interactiv si intensiv, avand in vedere ca e doar 1 zi.

Important: nu va fi un atelier teoretic. Nu vom vorbi prea mult. No bullshit! Va fi un workshop experiential ‚in the body’. Tehnici de lucru cu Respiratia (respiratie de foc, sufi breath), meditatii active Osho, tehnici de N.L.P. si ZEN coaching, metode de putere shamanice precum si tehnici tao/ tantrice de amplificare a carismei sexuale.

ATENTIE: Acest workshop NU este pentru cei ce se considera deja barbati „de la natura”. Daca ai sex masculin nu inseamna ca esti si barbat. Este pentru cei deschisi sa primeasca lucruri noi si aflati intr-o continua evolutie.

Faciliteaza: Veet Cristian.

Este Autor, Trainer Masculinitate, Mindful Coach si Facilitator procese de transformare interioara. Cu experienta de 9 ani in lucru individual si in grupuri dedicate masculinitatii. Mai multe detalii pe site: 

www.skymind.ro

 

Contributia:

:  330 Ron. – cu plata dupa 30 oct.

:  280 Ron  – cu plata unui avans de 150 ron pana pe 30 oct.

:   240 Ron  – pentru cei care au mai fost la evenimentele anterioare de masculinitate si platesc avans pana pe 30 oct.

Participarea e Confirmata din momentul platii avansului.

Alte detalii: Sa aveti imbracaminte lejera, sport! O sa facem exercitii dinamice ce includ miscare. Sunt incluse snack-urile, fructele, apa din partea casei. Revenim cu detalii.

Dacă te înscrii prin Info Spiritual, completând formularul de mai jos, beneficiezi de REDUCERE până pe 7 noiembrie!