Tabara alchimie Tuzla


Tabara de alchimie spirituala si emotionala, Tuzla, 9-11 septembrie 2016
alchimie
Alchimia, in ciuda faptului ca e cunoscuta, de majoritatea oamenilor, drept stiinta ezoterica ce transforma plumbul in aur, este mult mai mult decat atat. In Romania, din pacate, este foarte putin cunoscuta si practicata la adevarata ei dimensiune si posibilitate. Asta si din cauza ca pentru a avea succes intru realizarea Pietrei Filozofale, cel care doreste acest lucru, trebuie sa se transforme pe sine mai intai. Piatra Filozofala este in stransa legatura cu vibratia alchimistului. Cu cat aceasta este mai ridicata, cu atat mai repede omul va gasi calea pentru a deveni un Adept (cel care a realizat devenirea fiintei umane la care viseaza omenirea de milenii).
A gasi Piatra Filozofala este un drum anevoios care cere imperios disciplina, cunoastere, autocontrol si mai ales stapanirea si supunerea, totodata, fata de legile Naturii. ” Nu poti stapani Natura decat daca i te-ai supus intru totul.” Din aceasta cauza alchimistii mai erau numiti “filozofii Naturii”.
Tabara alchimica de la Tuzla isi propune, pentru cei interesati cu adevarat de o echilibrare atat fizica, mentala si emotionala, sa dezvaluie cateva, pentru inceput, dintre secretele unei stiinte care nu promite aur si putere mundana ci, in primul rand, descoperirea tuturor elementelor si a “metalelor” ce trebuie echilibrate, respectiv, transformate in corpul, sufletul si spiritul adevaratilor cautatori ai Cunoasterii Milenare.
Program:
In prima zi  se pune intr-o noua paradigma abordarea alchimiei = seminar = dupa care se face o meditatie pe malul marii pentru echilibrarea principiului pasiv si activ. Fiecare participant trebuie sa aiba doua lumanari si o tabla de sah imprimata pe un carton (A4)
In a doua zi se lucreaza, pe malul marii, la armonizarea celor 4 elemente alchimice in corp. Seara, se face o meditatie subacvatica ce va replica in altfel de conditii fizice, ceea ce se intampla cand se foloseste un dispozitiv de deprivare senzoriala. Astfel se va realiza Prima calatorie alchimica si intelegerea conceptului de “Copil Stelar”.
In a treia zi se dezvolta exercitiile din prima zi si meditatia subacvatica insistandu-se pe rolul vizualizarii si al actualizarii. La final, se vor discuta intrebarile si experientele participantilor.
Atragem atentia ca cei care nu au o deschidere spirituala si sunt cu adevarat motivati sa gaseasca/regaseasca o Cunoastere care ii poate ajuta/ghida in guvernarea propriei lor vieti vor fi dezamagiti. Asta fiindca Natura face o selectie bazata pe calitate si nu pe cantitate.
“Omul este un zeu muritor si un zeu ceresc este un om nemuritor”
Pretul taberei este de 450 de lei, la care se adauga costurile cu cazarea si masa, undeva in jurul sumei de 200 de lei.
Pret EARLY BIRD: cine se inscrie si depune un avans de 150 de lei in contul de mai jos pana la data de 5 septembrie plateste doar 375 de lei.
Inscrierile se fac la telefon 0747-751035.
Contul pentru depunerea avansului este: RO39 RZBR 0000 0600 0455 1416, deschis la Raiffeisen Bank, titular de cont Azap Ada Bianca.
Va asteptam cu mare drag!

Comentarii