Tabără la mare cu Northern Deer Alexander


Tabara noastra speciala e deja pregatită pentru voi!
Simte chemarea interioara și vino la un curs care îți va schimba viața pentru totdeauna!
Pregatește-te pentru momente de adevar, entuziasm și o imensa bucurie!
Pregatește-te să interacționezi, să râzi, să plângi, să te joci și să înveți!
Pregatește-te să te conectezi profund cu tine însuți, cu alții și cu Divinitatea.
Ești pregătit?

Tabăra va avea loc pe malul mării, la Tuzla, în județul Constanța. Vom înota și vom face exerciții frumoase pe maul mării, explorând energiile masculină și feminină și relația dintre ele. Vom fi într-o stare de bucurie și sărbătoare și, în același timp, vom dobândi cunoștințe profunde și interesante și vom experimenta diferite stări în interiorul nostru, prin intermediul exercițiilor.

Toate femeile sunt rugate să aducă cu ele haine frumoase și trusa de machiaj, pentru anumite exerciții / ritualuri. Vom informa toți participanții cu privire la obiectele pe care să le aducă cu ei, pentru a le putea folosi în cadrul workshopurilor.

Să înceapă dansul divin între masculin și feminin! OM

Scopul evenimentului este de a-ți aduce cunoaștere care există de mii de ani despre cum să atingi fericirea și succesul în căsnicie, relații, cu colegii la locul de muncă și în interiorul tău.
Cele patru faze de evoluție din Tantra te vor ajuta să vezi clar tipare psihologice, fizice și mentale care există în noi și în fiecare relație pe care o creăm. Această cunoaștere te va ajuta să-ți dai seama că fiecare relație pe care o ai e o modalitate prin care îți împlinești natura interioară intimă.

Succesul te așteaptă!

Tabăra este condusă de Northern Deer Alexander, shaman, învățător spiritual, vindecător și trainer. El a călătorit în întreaga lume căutând cunoaștere și înțelepciune și ultimii 15 ani i-a petrecut împărășindu-și experiențele. La vărsta de 19 ani a avut o întâlnire foarte profundă cu Spiritul și a devenit conștient de sinele său originar, de sensul vieții și de calea spre iluminare.

Din 1999, Alexander călătorește prin lume, predă, vindecă, continuă să învețe și să transmită mesaje spirituale oamenilor prin ritualuri, conferințe, seminarii, excursii, tabere, înregistrări video, lucrând atât individual cât și cu grupuri numeroase.
Studiază continuu practici provenind din cunoașterea străveche, precum și cele noi, descoperite de știința modernă, din toate tradițiile și căile spirituale, pentru a se perfecționa și a descoperi noi modalități și canale pentru a împărtăși oamenilor Adevărul care ne conectează pe toți cu sinele și scopul nostru mai înalt.

A învățat diferite metode de a provoca transa terapeutică, pentru a ajuta oamenii să-și vindece problemele psihologice, mentale sau fizice. A studiat vechea artă a teatrului psiho-energetic, care ajută la eliberarea emoțiilor și la creșterea puterii personale. A studiat și practică Raja Yoga, Psihologie Ezoterică, Călătorii shamanice, Tradiții spirituale străvechi și Arta Relațiilor. Predă o metodă de protecție și recuperare a puterii personale, de natură psiho-energetică – calea „războinicului” spiritual.

 

PROGRAM

SÂMBĂTĂ, 24 iunie

Ne adunăm după ora 13 (în funcție de cum ajunge fiecare) și, după înregistrare, activități organizatorice și prânz vom începe workshopul (în jurul orei 16).

Introducere
Arta relațiilor
Filozofia și partea practică a taberei – cele patru faze ale Tantrei

Faza 1 – Copilul
– de la maturitate la copilărie – diferențe și asemănări în maturizarea adulților!
– Copilul interior – cum să ne redescoperim copilul interior? Exerciții: interacțiunea dintre adult și copil;
– Karma de familie: cum să rezolvi Karma de familie din copilărie – practica recapitulării vieții;
– Ritual shamanic – Recuperarea sufletului – Călătorie în tărâmurile copilăriei – conectare prin această călătorie cu partea ta cea mai profundă, copilul interior pierdut!

DUMINICĂ, 25 iunie
Faza a doua: Femininul și masculinul

Ne vom împărți în două grupuri: femei și bărbați. Toată ziua, bărbații și femeile vor face exerciții specifice, separați unii de ceilalți. Seara va fi o petrecere în care bărbații și femeile vor interacționa unii cu ceilalți prin dans și alte practici.

FEMININUL
Femeile vor petrece ziua explorând la nivel profund ce e feminitatea, ce bariere interioare o împiedică să se dezvolte în esența noastră și cum poate străluci din nou, aducând la suprafață Divinul feminin care există în fiecare femeie minunată care participă la tabără. Printre exerciții vor fi:
– practici energetice pentru a elibera vinovăția și programul conform căruia trebuie să satisfacem pe toată lumea pentru a primi acceptare și iubire;
– asane din Yoga pentru a întări auto-suficiența;
– dans special pentru creșterea încrederii în sine;
– masajul celor 4 elemente, pentru a recupera stabilitatea, flexibilitatea, puterea interioară și iubirea;
– trezirea Divinului feminin prin machiaj și costumație.

MASCULINUL
Bărbații vor petrece aproape întreaga zi făcând exerciții și explorând cunoașterea legată de scopul, calitățile și metodele prin care se dezvoltă esența masculină. Vor studia, analiza și vor face exerciții în legătură cu:
– cum să dezvolți esența masculină: scopul masculinului;
– cele 4 arhetipuri străvechi de manifestare a esenței masculine;
– conștientizarea masculinității;
– încrederea în sine;
– caracteristicile bărbatului.

LUNI, 26 iunie
Faza a 3-a: Tantra și relaționarea

Schimbul de energie între parteneri și cum să folosești aspectul dualității (relațiile) fără respingere (conflict)

– practica flirtului;
– meditație activă cu trezirea energiei Kundalini – primul nivel al trezirii energiei “șarpelui” care “doarme” în prima chakră.
– Ritual Tantric de iubire și acceptare a noastră ca ființe întregi, divine și magnifice;
– Dans în care îl conducem pe celălalt: mișcarea energiei în corpul vital;
– A vedea Divinul în partenerul tău: practica rugăciunii la Dumnezeu prin partener – mișcarea energiei în corpul astral;
– Ritualul exprimării iubirii – învață să vorbești limbajul celor mai profunde sentimente ale tale;
– Cum să te conectezi profund cu sufletul celuilalt – practica conectării prin privire;
– Ritual Tantric – schimb de energie fără identificare;
– Onome – spiritul sufletului pereche,
– Noapte creativă!

MARȚI, 27 iunie
Faza a 4-a: Dincolo de relații…
Această zi este dedicată explorării aspectelor vieții care se bazează pe puterea personală, auto-suficiența și individualitatea la un nivel mai înalt – aceasta este a patra fază, care merge dincolo de interacțiunea contrariilor și de relații.
– ritual Tantric de unificare a energiilor Yin și Yang;
– teatru energetic, cu scopul de a debloca energiile feminină și masculină din interior;
– masaj tantric pentru echilibrarea energiilor Yin și Yang;
– exercițiul “Trezirea sinelui superior” – a vedea și a trezi cel mai important aspect al advăratei individualități: Sinele Superior sau Spiritul din interiorul nostru;
– ritual Tantric – schimb de energie fără identificare.

MIERCURI, 28 iunie

Înapoi în lume: cum să interacționăm cu ceilalți în mediul exterior, rămânând independenți în interior
– meditația cu punctul negru: menținerea concentrării pe scopurile noastre;
– relațiile la muncă: cum să relaționăm cu colegii, fără să ne pierdem individualitatea și integritatea;
– meditație în cerc pentru pece interioară și exprimarea Sinelui Superior (recunoștință);
– și alte învățături și experiențe ale energiei divine dintre noi, ca femei și bărbați.

Costul aferent participării este de 960 de lei (cu cazarea în pensiune) sau 900 de lei (cu cazarea la cort). include cursul, cazarea și două mese (prânzul și cina).

Înscrierile se fac la telefon 0747-751035, Ada.

În acest moment (17 iunie) mai avem locuri doar la cort. Dacă vrei să vii, te mai poți înscrie și vei sta fie la cort, fie în altă locație, pe care va trebui să o găsești singur.

Confirmarea înscrierii se face prin achitarea unui avans de 200 de lei în contul RO88 BTRL RONC RT02 7242 4901, deschis la Banca Transilvania, titular cont SC Info Spiritual srl-d.

 

Te așteptăm!
Cu drag,
Alexander, Alina și Ada