Târg de produse festival 2017


La această ediție a festivalului, la partea de târg vor participa:

Editura For You, cu cărți de spiritualitate și dezvoltare personală. Dintre autori, îi amintim pe: Debbie Ford, Gregg Braden, Neale Donald Walsch, Bruce Lipton, Paul Ferrini, Deepak Chopra, Jasmuheen, David R. Hawkins, Bryan Katie, Alberto Villoldo, Sri Vasudeva, Robert Monroe, Daniel Mitel, Frank Kinslow, Augusto Cury, Brian Weis, Anthony de Mello, John F. Demartini.

 

Săpun Eden, cu cosmetice naturale: săpunuri, creme, balsam de buze, sare de baie, creme de corp. Toate produsele includ ingrediente precum uleiuri şi unturi vegetale, alături de plante din Cheile Baciului precum pelin, gălbenele, busuioc, cimbru, urzică.

 

 

Elena Jucan, cu cărți de spiritualitate izvorâte din călătoriile sale astrale și întâlniri cu entități de lumină.

 

 

 

Șura cu bunătăți – Pentru că Șura este locul de întâlnire al oamenilor în sat, e locul în care omul e petrecut în trecerile lui, e locul cu clăci și hori și povești și șezători, e căminul cultural al satului transilvănean… și pt noi șura are mai multe cămăruțe 🙂 are cultură, teatru, întâlnire, târguri, evenimente cu copii și multe altele dar are și bunătăți: plăcintă creață cu brânză, plăcintă cu brânză la cuptor, plăcintă cu spanac la cuptor, humus (din naut, eee, ceva din magazin dar făcut în casă) cu pâine de casă, ceva dulce făcut tot la cuptor, clătite din ouă de casă cu făină de la moară, cu lapte de casă și gemuri facute de noi, sirop de salcam la sticlă și dulceață de căpșuni la borcan 🙂