Târgul terapiilor complementare “Sănătatea – alternative”


În zilele de 25 şi 26 octombrie 2014 vă invităm la târg! Va fi prima ediţie a târgului terapiilor complementare “Sănătatea – alternative”. Se vor aduna în incinta Liceului Nicolae Bălcescu mai mult de 30 de terapeuţi, 15 conferenţiari, expozanţi cu produse benefice pentru sănătate şi artişti talentaţi.

Trăim într-o perioadă extrem de solicitantă, în care problemele de natură fizică, dar şi cele din zona emoţională ating proporţii nemaiîntâlnite. E o perioadă a vindecării pe toate nivelele, când toate aspectele mai puţin armonioase ale fiinţei ies la suprafaţă, pentru a putea fi vindecate.

La multe dintre aceste probleme, medicina alopată nu găseşte soluţii. Încăpăţânându-se să rămână adepta modelului mecanicist al lui Newton, care consideră organismul uman un soi de sistem mecanic, în care dacă o piesă se strică trebuie reparată sau înlocuită, prin mijloace mecanice sau chimice, medicina oficială a pierdut legătura cu celelalte ştiinţe, fizica începutului secolului XX demonstrând faptul că tot ceea ce noi numim materie este doar energie care vibrează cu o anumită frecvenţă.

În aceste condiţii, nu ne miră faptul că tot mai mulţi oameni încep să apeleze la terapeuţi care lucrează asupra corpului energetic, rezolvând  problemele mult mai eficient, la nivele mai profunde şi mai aproape de cauză. Inclusiv studiile făcute în medicina alopată arată că mai puţin de 40% din tratamentele recomandate de aceasta sunt simptomatice şi nu îndepărtează cauza bolii, de multe ori acesasta nici măcar nu este cunoscută.

Acest târg îşi propune să promoveze terapiile complementare, ca o alternativă sau ca o soluţie complementară la procedeele medicale standard. Nu negăm importanţa medicinii alopate, dar considerăm că aceasta are nişte limitări auto-impuse, care nu îi permit să vadă tabloul complet, printr-o viziune holistică asupra fiinţei umane.

Terapeuţii invitaţi la târg sunt toţi persoane cu experienţă, cu multe cazuri rezolvate. Mulţi dintre ei au formare în medicina alopată, dar au ales să-şi extindă viziunea, pentru a aduce un serviciu mai complex pacienţilor lor, pe toate planurile. Sunt peste douăzeci de linii de terapii alternative diferite prezente la târg. Terapeuţii vor oferi informaţii vizitatorilor despre terapiile practicate şi se vor face demonstraţii, astfel încât vizitatorii să poată pleca acasă cu o idee despre fiecare terapie în parte.

Conferinţele sunt gândite astfel încât să ofere vizitatorilor informaţii utile pentru a-şi îmbunătăţi starea de sănătate, pe toate planurile. După eveniment, cei interesaţi vor putea folosi voucherele primite la intrare, care oferă reduceri de 20% la consultaţiile făcute de către terapeuţii prezenţi, în cabinetele lor. În fiecare zi, împreună cu biletul de intrare, vizitatorii vor primi câte două vouchere şi o listă cu numele şi datele de contact ale terapeuţilor prezenţi la târg.

Mai multe informaţii, printre care programul celor două zile şi numele terapeuţilor şi al terapiilor prezente la târg găsiţi pe acest site, la secţiunea “Evenimentele noastre”.

 

Vă aşteptăm cu mare drag!

Echipa Info spiritual

 

 

Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Vreau să primesc ultimele noutăți pe email.
Abonează-te la Newsletter-ul INFO SPIRITUAL
Vreau să primesc pe email noutăți

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.