Workshop-ul “Pași spre prezență”


Info Spiritual te invită în perioada 9-11 iunie 2017 la un workshop inedit, o combinație de meditații și exerciții, menite să te ghideze spre starea de prezență. După Osho, omul vestic, modern nu are înclinația naturală de a medita, este foarte greu pentru el să se așeze în postura de meditație și să intre instant în starea de prezență. Mintea lui e mult prea agitată, are prea multe emoții reprimate, toate acestea împiedicându-l să se relaxeze pe deplin. Meditațiile active conțin toate partea de catharsis, de eliberare, de sporire, într-o primă fază, a agitației mentale, pentru a pregăti terenul și a putea aluneca apoi, în mod natural, în prezență.

prem3 portretPrem Adriano este sannyasin, a petrecut zece ani în ashramul lui Osho de la Poona, unde a experimentat toate tipurile de meditație și numeroase procese, menite să elimine straturile de condiționări, reprimări, adaosuri artificiale și a dezvălui ființa, EU-l autentic și natural. Îmbină în mod ingenios meditațiile și exercițiile cu muzica, fiind un excelent muzician, un virtuoz al saxofonului.

În cadrul programului se vor face meditațiile: Dinamică, Kundalini, Heart Chakra, No Mind și AUM, precum și exerciții (sau meditații ghidate) care te aduc rapid în starea de prezență. Este un program intens, transformator, care poate, în mod real, să îți schimbe viața pentru totdeauna.

Meditația AUM  este o unealtă extrem de eficientă pentru a ne reconecta  la puterea noastră autentică, la inima noastră și la natura noastră profundă, spirituală. Este un proces terapeutic complet în sine. Atunci când este făcută având intențiile potrivite și încredere în proces, această meditație ne ajută să ne re-asumăm emoțiile, să ne calmăm mintea, să ne re-centrăm corpul și să ne deschidem inimile unul față de celălalt. Procesul e extrem de intens, meditația fiind creată de Veeresh, discipol al lui Osho, special pentru persoanele care nu au timp să mediteze. Doar puține persoane sunt abilitate să conducă această meditație.

Această meditație, pe parcursul a două ore, ne conduce, într-un cadru sigur și suportiv, prin 14 aspecte ale experienței umane: ură, iertare, iubire, robustețe, energie vitală, haos, dans, tristețe, râs, senzualitate, cântec, liniște, respect și împărtășire. În loc de a ne indica, prin cuvinte, cum să ne gestionăm emoțiile, meditația AUM ne ghidează, pas cu pas, în a ne trăi emoțiile în siguranță, având susținerea grupului. În cadrul acestui proces, vom elibera stresul și vom realiza ce se află în spatele reacțiilor inconștiente. Această conștientizare ne va ajuta să înțelegem ce trebuie să facem, pentru a ne crea o viață mai sănătoasă și mai împlinită. Mai multe despre meditația AUM găsiți aici.

Costul participării la workshop este de 100 EUR. Pentru cei care se înscriu și plătesc un avans de minim 100 de lei până la data de 6 iunie, workshopul costă doar 350 de lei. Avansul se achită în contul RO39 RZBR 0000 0600 0455 1416, deschis la Banca Raiffeisen, titular de cont Azap Ada Bianca.

Înscrierile se fac la numărul de telefon 0747-751035. 

Locația se va comunica celor înscriși.

 

Programul workshop-ului:

Vineri, 9 iunie, orele  18 – 21 (SEARĂ DESCHISĂ)
Introducere
Heart chakra meditation

Sâmbătă, 10 iunie
9 – 11 Meditatia Dinamică
11 – 11,30 Coffee break
11,30 – 13,30 Gibberish – No mind
13,30 – 15,30 Pauza de prânz
15,30 – 19,30 A fi aici (exerciții) + muzică live

Duminică, 11 iunie
9 – 13 Meditatia AUM
13 – 15 Pauză de prânz
15 – 19 Puterea prezentului – exerciții cu muzică live + Meditația Kundalini

Te așteptăm cu mare drag!